Nieuws

Vrijdag 13 september gaan onze jongens op bezoek bij het naburige FT Houthalen La Baracca.

Houthalen was jaren een vaste waarde in de hoogste klasse van het FUTSAL en start bijgevolg als één van de favorieten om er snel hun verloren plaats terug in te nemen.

Koersel zal zich niet zomaar gewonnen geven en er echt alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten in Houthalen.

Wij hopen op steun van onze supporters om onze jongens een hart onder de riem te steken!

Aanvangsuur beloften: 20.00 uur
Aanvangsuur 1ste ploeg: 21.15 uur

Onze jaarabonnementen zijn weer beschikbaar. U kan de abonnementen aankopen aan de democratische prijs van €40,00/stuk en dit aan de kassa bij elke thuiswedstrijd of bij één van onze bestuursleden.

Abonnementen zijn gelding voor alle thuiswedstrijden van het A-Team, de beloften en het Dames Team. Niet geldig bij jeugdwedstrijden.

In de wedstrijd voor de Beker van België verloor RSC SDM Koersel gisteren nipt van 1ste nationaler FS Mofa Construct Hasselt.

Na een spannende wedstrijd waarin Koersel eigenlijk nooit echt onder lag, werd er uiteindelijk toch verloren. Tot in de allerlaatste seconden werd het Hasselt meer dan moeilijk gemaakt.

Koersel kwam eerst 1-0 voor, maar ging uiteindelijk toch met een 2-4 achterstand de rust in.

Beste futsal spelers en ouders,

op zondag 18 augustus starten wij weer met onze zaalvoetbal trainingen. Deze training staat open voor alle testers van 5 tot 17 jaar. Ken je vrienden die geïnteresseerd zijn, breng ze dan zeker mee.

Lidgelden (€75,00) kunnen op 18 augustus contant betaald worden aan de jeugdvoorzitter of GC.

De definitieve reeksindeling voor het seizoen 2019-2020 is klaar. RSC SDM Koersel is opnieuw ingedeeld in de B reeks van de 2de Nationale Futsal.

Onze tegenstanders voor volgend seizoen zijn: ZVK Meeuwen, ZVC United Beverlo, Full Genk, ZVK Auto 5 Genk, Pibo Hoeselt, ZVC United Wellen, FT Onbetong Panna Tongeren, FC Inter Huy, ZVK Alken, FT Houthalen La Baracca, Defra Cars Grace-Hollogne.

We hopen op een sportief seizoen!

Na het onterechte verlies van de laatste wedstrijden tegen Meeuwen en Beverlo, kregen onze jongens eindelijk loon naar werken. Zonder de geschorsten kapitein Mimon-Buyemaa en Verschueren, de afwezigen Mievis en Vranken wegens schoolverplichtingen en de gekwetste Vinck, werd verwacht dat Koersel een erg moeilijke match tegemoet ging wegens erg beperkte wisselmogelijkheden.

Niets was echter minder waar! Koersel nam meteen de touwtjes in handen en scoorde reeds in minuut 1 bij de 2e aanval de 0-1 via Akrich. De thuisploeg scoorde echter binnen dezelfde minuut de gelijkmaker.

Het betere spel bleef voor Koersel en de bezoekers voetbalden een vijftal mooie kansen bij elkaar, maar helaas stond een erg sterke thuisdoelman een Koerselse voorsprong in de weg. De 2e echte kans voor de thuisploeg in de 15e minuut was wel weer raak. Koersel kreeg de kans op de gelijkmaker, maar het was de thuisploeg die voor de rust nog 2 maal scoorde.

Vrijdag 22 maart staat in de sporthal van Koersel de stadsderby tegen United Beverlo op het programma.
Beverlo is de autoritaire leider in 2de nationale B met slechts 2 gelijke spelen op 19 wedstrijden en dus de gedoodverfde kampioen!
De jonge RSC SDM Boy's zullen er alles aan doen om er een genietbaar kijkstuk van te maken!
Supporters, kom onze jonge garde steunen!
Aanvang wedstrijden:
Beloften: 20.00u
Seniors: 21.15u

RSC SDM Koersel ontvangt op 20 maart om 20.45u ZVK Meeuwen in het kader van de kwartfinales van de Beker van Limburg!
Kom onze jongens steunen zodat zij voor een stunt kunnen zorgen tegen het sterke Meeuwen!