Volgende Wedstrijd

Laatste Wedstrijd

RSC SDM Koersel 3 : 3 ZVK Auto5 Genk

Rangschikking

Pos Team Pl SD Pts
1. ZVC United Wellen 17 +30 37
2. Futsal Project Aarschot 17 +23 36
3. ZVK Meeuwen 17 +20 31
4. ZVC United Beverlo 17 +18 30
5. Full Genk 18 +17 30

RSC SDM Koersel wenst iedereen een gelukkig, gezond en succesvol 2020

Beide teams begonnen erg gedreven aan de match en wilden er een boeiend kijkstuk van maken.

Koersel was erg verrast door de hoge druk van de bezoekers maar herstelde vlug het evenwicht. Toch waren het de bezoekers die na 3 minuten op voorsprong kwamen.

De thuisploeg nam dan meer en meer het heft in handen en dit resulteerde na meerdere kansen en in minuut 10 toch tot de verdiende gelijkmaker. Beide teams kregen nog enkele mooie kansen maar het was Koersel dat nog voor de rust de 2-1 op het scorebord plaatste.

Vrijdag 13 september gaan onze jongens op bezoek bij het naburige FT Houthalen La Baracca.

Houthalen was jaren een vaste waarde in de hoogste klasse van het FUTSAL en start bijgevolg als één van de favorieten om er snel hun verloren plaats terug in te nemen.

Koersel zal zich niet zomaar gewonnen geven en er echt alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten in Houthalen.

Wij hopen op steun van onze supporters om onze jongens een hart onder de riem te steken!

Aanvangsuur beloften: 20.00 uur
Aanvangsuur 1ste ploeg: 21.15 uur

Onze jaarabonnementen zijn weer beschikbaar. U kan de abonnementen aankopen aan de democratische prijs van €40,00/stuk en dit aan de kassa bij elke thuiswedstrijd of bij één van onze bestuursleden.

Abonnementen zijn gelding voor alle thuiswedstrijden van het A-Team, de beloften en het Dames Team. Niet geldig bij jeugdwedstrijden.

In de wedstrijd voor de Beker van België verloor RSC SDM Koersel gisteren nipt van 1ste nationaler FS Mofa Construct Hasselt.

Na een spannende wedstrijd waarin Koersel eigenlijk nooit echt onder lag, werd er uiteindelijk toch verloren. Tot in de allerlaatste seconden werd het Hasselt meer dan moeilijk gemaakt.

Koersel kwam eerst 1-0 voor, maar ging uiteindelijk toch met een 2-4 achterstand de rust in.

Beste futsal spelers en ouders,

op zondag 18 augustus starten wij weer met onze zaalvoetbal trainingen. Deze training staat open voor alle testers van 5 tot 17 jaar. Ken je vrienden die geïnteresseerd zijn, breng ze dan zeker mee.

Lidgelden (€75,00) kunnen op 18 augustus contant betaald worden aan de jeugdvoorzitter of GC.

De definitieve reeksindeling voor het seizoen 2019-2020 is klaar. RSC SDM Koersel is opnieuw ingedeeld in de B reeks van de 2de Nationale Futsal.

Onze tegenstanders voor volgend seizoen zijn: ZVK Meeuwen, ZVC United Beverlo, Full Genk, ZVK Auto 5 Genk, Pibo Hoeselt, ZVC United Wellen, FT Onbetong Panna Tongeren, FC Inter Huy, ZVK Alken, FT Houthalen La Baracca, Defra Cars Grace-Hollogne.

We hopen op een sportief seizoen!

Na het onterechte verlies van de laatste wedstrijden tegen Meeuwen en Beverlo, kregen onze jongens eindelijk loon naar werken. Zonder de geschorsten kapitein Mimon-Buyemaa en Verschueren, de afwezigen Mievis en Vranken wegens schoolverplichtingen en de gekwetste Vinck, werd verwacht dat Koersel een erg moeilijke match tegemoet ging wegens erg beperkte wisselmogelijkheden.

Niets was echter minder waar! Koersel nam meteen de touwtjes in handen en scoorde reeds in minuut 1 bij de 2e aanval de 0-1 via Akrich. De thuisploeg scoorde echter binnen dezelfde minuut de gelijkmaker.

Het betere spel bleef voor Koersel en de bezoekers voetbalden een vijftal mooie kansen bij elkaar, maar helaas stond een erg sterke thuisdoelman een Koerselse voorsprong in de weg. De 2e echte kans voor de thuisploeg in de 15e minuut was wel weer raak. Koersel kreeg de kans op de gelijkmaker, maar het was de thuisploeg die voor de rust nog 2 maal scoorde.

Sponsors & Partners