Tue20032018

Berichten

Westrijd RSC SDM Koersel - Schoten

  • PDF

De beloften wonnen na een erg spannende wedstrijd met 2-1 van Schoten. De seniors verloren met 5-7 na meerdere scheidsrechterlijke blunders onverdiend van Schoten.

Lees meer...

Voorbeschouwing Pibo Hoeselt - RSC SDM Koersel

  • PDF

RSC SDM Koersel trekt vrijdagavond 1 maart naar Pibo Hoeselt. Lees hieronder de voorbeschouwing.

Lees meer...

Eetdag RSC SDM Koersel

  • PDF

Op 14 april organiseert Koersel een Pastafestijn. Je kan lekker komen tafelen en eten zoveel je maar kan voor de prijs van 14 euro voor volwassenen en 6 euro voor kinderen tot 10 jaar!!!!
Het buffet omvat Lasagne, Spaghetti en Penne met diverse sausen en vegetarisch.
Qua nagerechten kan men voor de schappelijke prijs van 1 euro opteren voor Tiramisu, chocomousse of rijstpap.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij bestuur en spelers van de club!

Bekerwedstrijd Zutendaal - RSC SDM Koersel

  • PDF

Zonder Joost Mignolet, Hamza, Sven Pelckmans en geblesseerde Siebe Leysen begon het jonge Koersel aan een schier onmogelijke opdracht maar slaagde er na goed voetbal in te zegevieren bij en tegen reeksgenoot Zutendaal (3-6).

Lees meer...

Breaking news

  • PDF

RSC SDM Koersel heeft met pijn in het hart afscheid genomen van onze coach Nouri. In gezamenlijk overleg werd besloten, in het belang van de club, de samenwerking met onmiddellijke ingang stop te zetten.
Wij willen Nouri van harte danken voor zijn onverdroten inzet en professionalisme tijdens 5 mooie jaren. Mede door zijn gedrevenheid en vakkennis hebben meerdere eigen jongeren een vaste plaats in het eerste elftal kunnen bekomen!
Nouri, dank u voor de fijne samenwerking en wij wensen u nog het allerbeste!
De trainingen en coaching zullen overgenomen worden door Kevin Verschueren in samenwerking met T2 Nico Lespoix en Tom Mignolet!

Hoofdsponsors