Mon26062017

Berichten

Nieuwtje

  • PDF

Safia en Desmond van het Labyrint verwachten een 2de kindje! De ganse RSCK familie wenst hen alvast van harte proficiat!

RSCK familie in rouw

  • PDF

Vandaag is de vader van ons bestuurslid en goede vriend Jerry Coomans overleden. Wij wensen Jerry en zijn familie heel veel sterkte!!!

Beker van Limburg

  • PDF

Door de forfaitscore die Eisden opgelegd kreeg wegens het opstellen van een niet gekwalificeerde speler in de bekerwedstrijd tegen Maasmechelen, speelt RSCK niet op vrijdag 17 maar wel op woensdag 15/02 om 21.00u thuis tegen Maasmechelen. Uiteraard hopen onze jongens op de vocale steun van de RSCK supporters!

Beker van Limburg

  • PDF

Door de forfaitscore die Eisden opgelegd kreeg wegens het opstellen van een niet gekwalificeerde speler, speelt RSCK niet vrijdag 17 maar wel op woensdag 15/02 om 21.15u thuis tegen Maasmechelen.
Uiteraard kunnen onze jongens de steun van alle RSCK supporters meer dan gebruiken, dus supporters op post!

RSCK - SI Heusden-Zolder

  • PDF

Vanavond speelt RSCK de burenderby tegen de collega's uit Heusden-Zolder. Met het verlies van de heenwedstrijd in het achterhoofd zullen onze jongens er alles aan doen om de punten in Koersel te houden.
Helaas moet Koersel het met hun reeds beperkte kern ook nog eens stellen zonder Christof Vanbeuren en Niels Vandevenne. Ook Siebe Leysen is twijfelachtig voor de derby maar met de vocale steun van onze supporters moet alles kunnen! Supporters, kom uw team steunen!

Aanvang wedstrijd beloften: 20u

Aanvang wedstrijd eerste elftal: 21u15

Na de wedstrijd loting van onze tombola!

Hoofdsponsors