Sun18022018

Voorbeschouwing RSC SDM Koersel - Los Leones Lummen

  • PDF

RSC SDM Koersel treft vrijdag 9 februari thuis Los Leones Lummen.

RSC SDM Koersel neemt het vrijdagavond 9 februari op tegen Los Leones. Vorige week won het eerste elftal met 6 - 10 cijfers van een MFC SI Heusden. Het zal na een lange tijd de laatste echte derby tegen Heusden zijn geweest. Sport Inn Heusden gaat namelijk fusioneren met de volgende tegenstander, Los Leones Lummen.

Het was een gezellige derby waar sfeer en doelpunten voorop stonden. RSC speelde een lakse eerste helft, was de betere ploegen maar morstte vooral met de kansen. Tweede helft drukte Koersel meer door en werd het verschil ook gemaakt, uitslag 6 - 10. Blikvanger was Miguel Henkens met 5 doelpunten. (krantenartikel terug te vinden op onze officiële Facebookpagina (klikken voor link).

De beloften speelden tegen een nieuw Heusden. De eerste helft was zwak (zelfs de belichting in de sporthal begaf het tot 3x toe). Tweede helft profiteerde Koersel van de ruimtes en liep het snel uit, de match eindigde in 3-10 winst. Vrijdagavond speelt het thuis tegen Los Leones (4e) en Koersel staat derde. 

De ziekenboeg is helaas weer wat bijgevuld binnen RSC SDM Koersel: Siebe Leysen is out met een hamstringblessure, David van der Paar is out, Geusens is twijfelachtig (rug).

Vanderheyden en Hamza keren terug uit schorsing.

Aanvang wedstrijd beloften: 20u00

Aanvang wedstrijd eerste elftal: 21.15

Supporters op post!

Share/Save/Bookmark

Hoofdsponsors